Vastuuvapauslauseke

Kryptokoulu.com ei anna sijoitusvinkkejä eikä vastaa sivustolla olevien tietojen perusteella tehdyistä sijoitus- tai muista päätöksistä. Mitään sivustolla näkyvää tietoa ei pidä tulkita suositukseksi sijoittaa erilaisiin sijoitustuotteisiin. Sivusto ei vastaa annettujen tietojen perusteella tehtyjen sijoituspäätösten taloudellisesta tuloksesta tai muista vahingoista (välittömät ja välilliset vahingot), joita tietojen käytöstä voi aiheutua.

Kryptovaluutat ovat korkean riskin sijoituskohde. Sijoittaessa voit menettää koko pääomasi. Sijoita aina vain sellaisilla summilla, jotka olet valmis häviämään. Tutustu huolellisesti tuotteisiin, ennen sijoituspäätöksen tekemistä. Muista, että kryptovaluuttajärjestelmien turvallisuus ja eheys perustuvat niiden käyttäjien keskinäiseen luottamussuhteeseen.

Kryptokoulu ei tarjoa sijoitusvinkkejä, vaan koulutustarkoituksessa annettavaa tietoa. Kryptovaluutat ovat korkean riskin sijoituskohde, tutustuthan huolella riskeihin ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin.

© Kryptokoulu.com. Kaikki oikeudet pidätetään