Meistä

Kryptokoulu tarjoaa aloittelevalle sijoittajalle hyödyllistä tietoa kryptovaluuttojen perusteista, erilaisista kryptovaluuttapörsseistä, erityyppisistä kryptovaluuttalompakoista sekä vinkkeja miten välttää huijatuksi tulemista. Sivustolla käytetään selkeää kieltä ilman ylimääräistä jargoniaa, jotta kaikki osa-alueet tulisivat ymmärretyksi mahdollisimman hyvin. Sivuston tarkoituksena ei ole ohjata lukijaa yhden tietyn kryptovaluuttapörssin tai -lompakon käyttäjäksi vaan esitellä useampia palveluntarjoajia, jotta valintasi olisi helppoa ja mahdollisimman hyvin tarpeitasi vastaavaa. Toivottavasti viihdyt täällä!

Noudatamme toiminnassamme läpinäkyviä toimintaperiaatteita. Osa tällä sivustolla olevista linkeistä vievät affiliate-yhteistyökumppaneidemme sivustoille. Affiliate-kumppanit voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Voit olla kuitenkin varma, että kaikki sivustollamme olevat linkit ovat turvallisia ja suosittelemme sivuston vierailijoille vain sellaisia palveluita ja tuotteita, joita voisimme käyttää itse. 

Ole meihin yhteydessä alla olevan lomakkeet kautta:

Contact Form

Kryptokoulu ei tarjoa sijoitusvinkkejä, vaan koulutustarkoituksessa annettavaa tietoa. Kryptovaluutat ovat korkean riskin sijoituskohde, tutustuthan huolella riskeihin ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin.

© Kryptokoulu.com. Kaikki oikeudet pidätetään